Mirlo's - Patrijsvogel
876
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-876,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Mirlo’s

GUN JEZELF DE GOEDE DINGEN IN HET LEVEN

Als ik binnenkom bij Mirlo’s word ik steevast begroet door Merel, de eigenares van deze mooie ontbijtzaak. Ook vandaag begroet ze me met een glimlach en regelt nog snel een tafeltje voor ons op het terras. De zon schijnt, de stad is aan het wakker worden en ik ben helemaal happy met deze nieuwe ontdekking achter mijn hoek.

 

ONTBIJT OF ONTBIJTMENU’S BIJ MIRLO’S

Voor diegenen met een kleine honger of zin in een snelle hap zijn er verschillende ontbijtjes te krijgen. Een boke met choco en banaan, een boke spek, muesli met melk, een croissant.. Je kiest er ééntje, twee of je stelt gewoon lekker zelf je ontbijt samen want je kan elk ‘ontbijt element’ ook apart bestellen.

Voor diegenen met een grote honger of zin om wat langer te blijven hangen, is er de optie om voor een van de 5 ontbijtmenu’s te gaan. Ze zijn allemaal een tikje anders en dus handig want voor iedereen wat wils.

Omdat het een feestdag is en wij erg blij zijn met (eindelijk) wat zon, kiezen wij voor de ‘regular’ + muesli + wentelteefjes met vers fruit. Ja, I know, meer als genoeg maar we hebben dan ook meer als genoeg tijd vandaag.

Letterlijk 10 min. na onze bestelling staat al het lekkers op onze tafel. De foto’s spreken boekdelen… ik moet jullie niet uitleggen dat het gesmaakt heeft, neem ik aan. Ook voorbijgangers zagen dat het goed was (bloos**)

Ook onze Engelse Bulldog Maurice is welkom en krijgt een lekker bakje fris water. Kortom, het hele gezin is gelukkig met dit lekker ontbijt bij Mirlo’s. Merel, je zal ons hier vaker te zien krijgen 🙂

Foto’s door ©PatriciaGoijens

Openingsuren:

weekdagen : 8u tot 17u

zaterdag en zondag: 10u tot 17u

dinsdag: gesloten

Adres:

Verbondstraat 1 – 2000 Antwerpen

Telefoon:

+32 3 888 04 66

Website:

www.mirlos.be

Date

27/03/2018

Category

Eten