Caravan - Patrijsvogel
860
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-860,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Caravan

EEN HOGE DOSIS DOORZETTINGSVERMOGEN EN EEN ERG GROTE HONGER…

De combinatie van die 2 elementen hebben ervoor gezorgd dat ik door de gietende regen van Zuid naar Noord ben gepeddeld om mijn ontbijt te gaan nuttigen in Caravan.

Ne mens moet wat over hebben voor een ontbijtblog. Knipoog***

Dus, met een look waar een natte poedel niets tegen is, maak ik met de nodige flair mijn entree en mijn eerste indruk is goed. De serveuse lacht me vriendelijk toe. Grote kans dat die natte poedel daar voor iets tussen zit maar ik ga ervan uit dat die vriendelijke lach ook op andere/meer zonnige dagen mijn richting uit zou komen.

Dus, ik vlij mee neer aan een tafel met van die leuke schoolstoelen en krijg meteen het menu voor mij. Een ontbijt kiezen bij Caravan is aangenaam want je hebt veel keuze en ze zijn origineel. Zo kan je voor een stevig katerontbijt, übergezond of gewoon klein of groot ontbijt gaan. De prijzen zijn ok. Niet te hoog, niet te laag, marktconform dus.

Op de site las ik dat ze focussen op verse ingrediënten en dat alles home made is. Die bewering kan ik alleen maar bevestigen als ik iedereen in de keuken naarstig zie werken en geniet van mijn verse gemberthee en bijhorende kom yoghurt & granola. Het ontbijt zelf is lekker en zeker voldoende.

Nadat mijn eerste honger is gestild en mijn natte poedel gehalte transformeert naar kroezelkop, neem ik de tijd om het interieur te checken. Conclusie: Scandinavisch meets vintange meets industrieel (de open keuken). Gezellig vertoeven dus.

 

CONCLUSIE

Lekker eten, goede prijs, vriendelijk personeel, gezellig interieur, leuke & originele ligging. Allen daarheen!

p.s. Heb je meer geluk als ik en ga je op een zonnige dag naar Caravan, dan kan je ook een picknick mand bestellen (min. 2 dagen vooraf) en gezellig je ontbijt gaan nuttigen in Park Spoor Noord. Heer-lijk!

 

Openingsuren:

woensdag – donderdag – vrijdag : 11u30 tot 23u

zaterdag: 10u tot 23u

gesloten tussen 15u en 17u30

Adres:

Damplein 17 – 2060 Antwerpen

Telefoon:

03 297 68 52

Website:

www.decaravan.be

Date

27/03/2018

Category

Eten