Barchel >> heerlijk genieten in het hartje van Antwerpen
840
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-840,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Barchel

Breakfast, lunch and any time in between

 

IK WAS ER ALS DE KIPPEN BIJ…

En dat is nog een understatement! Barchel had mijn hartje al veroverd toen hij nog niet open was en op instagram al sneak peeks liet zien. Toen een vriendin voorstelde om op de dag van de opening te gaan ontbijten, moest ik dus niet lang nadenken. Een kwartiertje voor wij hadden afgesproken stond ik al te blinken aan de toog, wachtend op mijn eerste cappuccino van de dag.

Al bij het aankomen zie ik meteen dat het interieur ‘right up my alley’ is. Lekker licht, marmeren details, metrotegeltjes, hout… en goed zittende stoelen. Dit lijkt misschien banaal maar ik haat het als ik ergens ga eten en de stoelen zijn niet goed. Dan wil je toch niet lang blijven zitten?

Dus ja, het interieur (inclusief tuin) doen me dromen aan een eigen soortgelijk ingerichte woning. Voorlopig zal ik die drang moeten bevredigen door hier wat te komen vertoeven.

 

GENOEG OVER HET INTERIEUR, HET ETEN:

Goed, genoeg over het interieur. Niet lang na het bestellen worden we verwend met onze bestelde drankjes. De koffie is lekker en eerlijk geprijsd. Het eten is niet alleen heerlijk maar ook erg verzorgd gepresenteerd.  Er is duidelijk goed nagedacht over de ingrediënten en ook de kwaliteit is top.

Ik blijf plakken tot en stuk na de middag. Dat zegt genoeg.

Patrijsvogel ♡ Barchel.

Social
Openingsuren:

dinsdag tot vrijdag: 8u tot 17u

zaterdag: 10u tot 18u

zondag en maandag: gesloten

Adres:

Van Breestraat 6 – 2018 Antwerpen

Telefoon:

03 501 64 16

Website:

www.barchel-antwerp.com

Date

27/03/2018

Category

Coffee, Lunch, ontbijt